Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua

VS-Proservice Oy on valtuutettu huoltoliike, jonka toimialaan kuuluvat sähkölaitteiden huolto, painepesurikorjaukset ja sähköasennukset. Kokonaisvaltaisen palvelumme pääperiaatteet ovat nopeus, kustannustehokkuus ja laadukas työnjälki.
VS-Proservice Oy:llä on käytössä myös maahantuojien tuki. Edustamiimme merkkeihin kuuluvat esimerkiksi Kärcher, minkä lisäksi moni muu yritys luottaa asiantuntemukseemme toimivan yhteistyön merkeissä.

Sähkölaitehuolto ja asennus

Sähkölaitehuolto

VS-Proservice Oy tarjoaa sähkölaitteiden korjaus-, huolto-, ja vuokrauspalvelua ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan.

Huolto- ja korjauspalvelut tarpeen mukaan joko paikan päällä kohteessa Varsinais-Suomen alueella tai vaihtoehtoisesti omissa toimitiloissamme. Mikäli tarvitset varakonetta korjauksen tai huollon ajaksi, ota yhteyttä!

Sähköasennukset

Sähköasennuspalvelumme kattaa kaikki yleisimmät kiinteistösähköasennukset ja korjaustyöt, niin yrityksille kuin kotitalouksiinkin. Tämän lisäksi palveluumme kuuluu myös lainmukaisten mittausten ja pöytäkirjojen teko.

Pystymme toteuttamaan kokonaisvaltaisen sähköurakan alusta loppuun asti, juuri sinun toiveiden mukaisesti!

V-S Proservicellä on lain vaatima sähköalan pätevyys (2) ja sähköturvallisuustutkinto, joka oikeuttaa toimimaan sähkötöiden ja käytön johtajan tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on sähköalan koulutus.

Painepesurihuolto

Huollamme myös painepesurit joko omissa tiloissamme tai sitten paikan päällä riippuen pesurin koosta ja ominaisuuksista. Mikäli tarvitset huollon ajaksi painepesuria lainaan, voit vuokrata varalaitteen meiltä. Kysy lisää myynnistä!

Kaikista korjatuista koneista saat huoltoraportin, josta näet korjatut viat ja sekä käytetyt varaosat.

Kuivajääpuhallus

Kärcher IB 15/120 kuivajääpuhalluslaite

VS-Proservice Oy:ltä on myös mahdollista vuokrata Kärcher IB 15/120 kuivajääpuhalluslaite sekä kaikki tarvittava kuivajääpuhallukseen yhdellä kertaa. Kuivajääpuhalluslaite, kompressori sekä kuivajäät kätevästi meidän kauttamme.

Toimitamme kaiken tarvitseman suoraan kohteeseen tai vaihtoehtoisesti ne voidaan noutaa myös yrityksemme tiloista. Tarvittaessa kerromme ja opastamme laitteen käytössä tai voimme tehdä myös kaiken työn puolestanne, alusta loppuun asti.

Kysy lisää vaihtoehdoista sekä hintatiedoista omien tarpeidesi mukaan!

Yleistä kuivajääpuhalluksesta

Kuivajääpuhallus on nykyaikainen erikoispuhdistusmenetelmä joka poistaa tehokkaasti erilaista likaa sekä pinnoitteita. Kuivajää hajoaa höyrynä ilmaan, eikä jätä jälkeensä vesi-, hiekka tai muita jäämiä. Kohteesta tarvitse siivota vain puhalluspinnasta irtoava lika.

Puhdistettavaan kohteeseen puhalletaan paineilmalla kuivajääpellettejä, jotka osuessa kohteeseen sublimoituvat eli kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan. Kuivajää (=hiilidioksidijää, hiilihappojää) on kiinteään olomuotoon saatettua puhdasta hiilidioksidia, jonka lämpötila on noin -79 °C. Kuivajää jäädyttää lian ja näin ollen lika halkeilee ja irtoaa kohteesta helposti.

Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällinen tekniikka poistaa likaa ilman että puhallettava pinta kuluu tai vaurioituu. Puhdistettava tai poistettava pinta voi olla lähes mikä vain, ja myös vesiherkät(esim.sähkölaitteet) kohteet puhdistuvat vaivattomasti ilman aikaa vieviä suojaamisia tms. Puhallusta on mahdollista suorittaa melkein missä vain, ulko- sekä sisätiloissa vuodenajasta riippumatta.

Käyttökohteiksi soveltuu niin teollisuuden kuin yksityihenkilöidenkin käytössä olevat pinnat esim. maalin, homeen, noen ja betoniroiskeiden poisto käy kuivajääpuhalluksen avulla vaivattomasti.

Lisätietoa kuivajääpuhalluksesta sekä kuivajääpuhalluslaitteesta.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä KLV-Palvelun kanssa.

Kuumavesipesuri -traileri

Kärcher HDS 13/35 De Tr1

Kärcher kuumavesipesuri on trailerimallinen ja sitä pystyy käyttämään täysin itsenäisenä. Pesurissa on integroitu 500 Litran vesisäiliö joka mahdollistaa enintään 30 minuuttia pesuaikaa sekä pesuri toimii Diesel-polttoaineella joten virtalähdettä ei tarvitse olla kohteessa ollenkaan saatavilla. Pesuri on maksimipaineteholtaan 350 baria ja voit valita myös Eco-toiminnon joka takaa ympäristöystävällisyyden ja alhaiset käyttökustannukset.

Kärcher HDS 13/35 De Tr1 kuumavesipesuri on monipuolisuudellaan täydellinen ratkaisu rakennustyömaille, maatalouteen, teollisuuteen, kuntasektorille ja oikeastaan mihin vain missä lika on ja etenkin missä lika on haastavaa puhdistaa.

Vuokraamme pesuria tarpeen mukaan (1vuorokaudesta eteenpäin) tai vaihtoehtoisesti ammattitaitoinen henkilökuntamme tulee hoitamaan puhdistuksen alusta loppuun asti. Ihan miten Sinulle parhaiten sopii!

Palvelu toteutetaan yhteistyössä KLV-Palvelun kanssa.

Vuokraa laite

Vuokraamme painepesureita sekä kuivajääpuhalluslaitetta myös asiakkaidemme omaan käyttöön

tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä!