VS Proservice

Nopeus, kustannustehokkuus ja laadukas työnjälki.

Ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua

Vuonna 2016 perustettu VS-Proservice Oy on sähkölaitteiden huoltoon ja sähköasennuksiin erikoistunut yritys. Yli 10 vuoden kokemus ja ammattitaito alalla takaavat tuloksekkaan ja tehokkaan toiminnan.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä neljä työntekijää, ja yrityksemme arvoihin kuuluu ennen muuta palvelun nopeus, laatu ja kustannustehokkuus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Arvot

Tärkeä osa periaatteitamme on myös yhteiskuntavastuun noudattaminen, ja yrityksemme kuuluu AAA-Luottoluokitukseen. Yrityksen tiedot voi kätevästi tarkastaa Zeckit-sivulta. Olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa, mikä tarkoittaa sitä, että työnantajana hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme huolellisesti. Dokumenttimme ovat aina ajan tasalla. 

Laadukas kalusto ja työvälineet

VS-Proservice panostaa laadukkaaseen kalustoon ja työvälineisiin, jolloin normaalit asennus- ja huoltotyöt sekä vaativammat mittaustyöt sujuvat niin omissa kuin asiakkaidenkin tiloissa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

V-S Proservicellä on lain vaatima sähköalan pätevyys (2) ja sähköturvallisuustutkinto, joka oikeuttaa toimimaan sähkötöiden ja käytön johtajan tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on sähköalan koulutus.

Ripeä asiakaspalvelu

Meidät saat kiinni niin puhelimitse, kuin myös sähköpostilla. Haluamme olla luotettava kumppani niin yksityisellä kuin myös julkisella sektorilla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tiimi

Janne Nurmi

Henry Lempinen

Aino Uusikartano

Yhteistyössä