Referenssit

Asiakaspalaute on meille kultaakin kalliimpaa, ja haluamme sen avulla kehittää palveluamme vieläkin paremmaksi.

Olemme käyttäneet VS-Proservice:n palveluita yrityksen perustamisesta asti. Pienet rakennusliikkeemme asiakkaina ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Toimitusvarmuus ja ammattitaito sekä modernit ratkaisut ovat meille iso valtti kovin kilpaillulla alalla. Näitä asioita VS-Proservice Oy täydentää mahtavasti. Iso kiitos kuuluukin yrittäjä Janne Nurmelle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalleen.
Decox Oy
Jannen kanssa asiointi toimii erinomaisesti. Hommat hoituu nopealla aikataululla ja tulee kerralla kuntoon. Erittäin miellyttävä asiakaspalvelu ja ammattitaitoisia kavereita kaikki. Vahva suositus VS-ProServicen palveluille!
Ville Hellgren
Golden Shine
Käytämme VS-Proservicen palveluja varsin kattavasti. Sähkölaitteidemme huollot ja korjaukset on keskitetty heille. Hankimme myös merkittävän osan kalustostamme VS-Proservicen kautta. Palvelun nopeus, toimitusvarmuus, kohtuullinen hintataso, ja ennen kaikkea itse yrittäjän Janne Nurmen sitoutuneisuus tarjoamaansa palvelukokonaisuuteen ovat olleet niitä tekijöitä, mihin yhteistyömme on perustunut.
Markku Laine
KLV-palvelu Oy

Yhteistyössä

Luotettava kumppani

VS-Proservice Oy:llä on käytössä myös maahantuojien tuki. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat esimerkiksi Kärcher, minkä lisäksi moni rakennusliike luottaa asiantuntemukseemme toimivan yhteistyön merkeissä.